моќно средство за чистење на ткаенини за стари и закоравени нечистотии

Kатегорија:СРЕДСТВА ЗА ТКАЕНИНИ
Kод:2.02.110

Малку пенливо средство за да може да се употребува во специјалните машини за хемиско чистење со екстрахирање(прскање и влечење на средството). Главна карактеристика му е тоа што длабоко навлегува во ткаенината и одлично чисти стара закоравена нечистотија и голем спектар на флеки без да остава траги врз ткаенината и во исто време им ја враќа живоста на боите. Се раствара од 2 до 10 % во вода

Video

http://www.voulis.com/files/2.02.110.mp4

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy