активна пена со одлично чистачко дејство

Kатегорија:АКТИВНИ ПЕНИ
Kод:2.01.050

Производ за нагорување на пена каде што неговата активна пена целосно ја покрива површината. Нежно и безопасно ја чисти каросеријата без употреба на четка или сунѓер (80% од случаите). Идеален за нови или свежо обоени автомобили. Се користи: а) во професионални четки со млазници за вбризгување пена б) со специјални пена за прскање и в) рачно. Дозирање: 1-5%

Video

http://www.voulis.com/files/active-1080p.mp4

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy