Активна пена во боја со одлично чистачко дејство

Kатегорија:АКТИВНИ ПЕНИ
Kод:2.01.051

Актив е специјален производкој прави многу пена со која може да се прекрие целиот автомобил и потоа да се измие без употреба на сунѓер или четка (во 80% сучаи). Може да се употребува во: - автоматски четки - атомизер,специјална боца за правење пена - рачно Се раствара од 1 -2% Достапен е во 5 бои: бела, сина, црвена, жолта, зелена

Video

http://www.voulis.com/files/2.01.051.mp4

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy