пена неутрален шампон

Kатегорија:АКТИВНИ ПЕНИ
Kод:2.01.040

Неутрален високо концентриран и многу пенлив шампон. Може да се употребува во: - автоматски четки - атомизер,специјална боца за правење пена - рачно Се раствара од 2 - 5%

Video

http://www.voulis.com/files/2.01.040.mp4

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy