Неутрално средство за рачно одстранување на мрснотии

Неутрално средство за рачно одстранување на мрснотии кое благодарение на специјалните компоненти кои ги содржи остава заштитен и сјаен слој на површината. Се употребува за чистење каде што е забрането миење со вода. Бидејќи е ph неутрално не ги оштетува рацете. Може да се употребува и чисто неразредено и растворено во сооднос од 1:1 до 1:5 со вода

Video

http://www.voulis.com/files/2.02.020.mp4

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy