јако средство за чистење мотори

јако, со вода растворливо средство за чистење на секакви тврдокорни,стари мрснотии. Исто така може да се користи и за чистење на железни бандажи. Може да се раствара во сооднос од 1:1 до 1:10 со вода во зависност од тврдокорноста на нечистотијата

Video

http://www.voulis.com/files/2.02.015.mp4

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy