одмастувач за мотори

Средство за одстранување на масло и мрснотии од моторот, деловите кај моторот и секаде на друго место каде што е нечисто. Затоа што е благо , ph неутрално, не му штети на бојата или пластиката туку создава заштитен слој врз неа. За најдобри резултати се употребува чисто неразредено, но за помали нечистотии може да се разреди и до 2-3 према 1 со вода

Video

http://www.voulis.com/files/2.02.010.mp4

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy