моќно алкално средство за чистење

Kатегорија:ЈАКИ ТЕЧНОСТИ ЗА ЧИСТЕЊЕ
Kод:2.03.040

Малку пенливо моќно алкално средство погодно за чистење на стари и запечени нечистотии.Идеално за чистење на камиони и канти за ѓубре, камиони за превоз на животни итн. Може да се употребува чисто неразредено и до 1:10 во зависност од нечистотијата

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy