алкално средство за чистење бандажи

Kатегорија:ЗА БАНДАЖИ
Kод:2.02.041

Специјално дизајниран производ за одстранување на трагите од кочниците од сите видови на бандажи: алуминиумски,хромирани, железни ...

Video

http://www.voulis.com/files/2.02.041.mp4

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy