течен шампон (со голема и мала вискозност-густина)

Kатегорија:ШАМПОНИ
Kод:2.01.010
Многу пенлив повеќе наменски концентриран шампон кој не влијае врз бојата на автомобилот. Достапен е и со мала вискозност-густина за употреба во автоматски четки, и со голема за рачно миење на автомобилите. Се раствара од 0,5 до 2% во вода

Video

http://www.voulis.com/files/2.01.010.mp4

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy