шампон 3 во 1

Kатегорија:ШАМПОНИ
Kод:2.01.030

Специјално формулиран, неутрален концентриран шампон со тројно дејство. Во исто време го чисти,полира и суши автомобилот. Остава на автомобилот заштитен слој од восок од кој водата не се задржува на површината дури и по повеќе денови од миењето. Може да се употребува како за рачно така и за машинско миење на автомобилот Дозирање : 0.5-2% во вода

Video

http://www.voulis.com/files/2.01.030.mp4

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy