Силиконско- восочен шампон

Kатегорија:ШАМПОНИ
Kод:2.01.020

Неутрален силиконско- восочен шампон за сите видови бои на автомобилите кој длабоко ги чисти, светнува и штити од сонцето, прашината и влагата. Се раствара од 0,5 до 2% со вода

Video

http://www.voulis.com/files/2.01.020.mp4

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy