средство за топење на мраз

Веднаш го топи мразот од шофершајбната, стаклата, огледалата, бравите при што го олеснува тргнувањето во ладните денови. Не влиае врз бојата, пластиката и металните делови на колата.

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy