рода

рода
емулзија за гуми ЧИСТИ-ПОЦРНУВА-СВЕТНУВА-ШТИТИ ОД СОНЦЕТО
DЕТАЛИ

блек полиш

блек полиш
растворливо со вода средство за светнување на пневматици
DЕТАЛИ

круст

круст
хидрофобично средство за светнување на пневматици
DЕТАЛИ

блек мат

блек мат
растворливо со вода средство за потемнување на пневматици
DЕТАЛИ

fat polish

fat polish
Water soluble thick polisher
DЕТАЛИ

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy