средство за отстранување на инсекти од каросеријата на автомобилите

Специјалната формула која ја содржи перфектно ги отстранува остатоците од инсекти и птичји измет од каросеријата и шофершајбната на автомобилот и при тоа ја штити бојата и остава на неа восочен слој за понатамошна заштита

Video

http://www.voulis.com/files/2.02.060.mp4

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy