средство за отстранување на писа, асфалт, восок, лепило

Ефективно средство за отстранување на писа, асфалт, заштитен восок од нови автомобили,остатоци од лепило од рекламни лепенки итн. Се употребува чисто неразредено

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy