средство за шофершајбни

Погодно за употреба во зима. Чисти и нуди одлична видливост. Неразредено нуди заштита од замрзнување до -20°C. Не влиае врз бојата и содржи во себе адитиви кои го спречуваат настанувањето на бигор во системот за прскање.

List of ingredients: Aqua, Isopropyl Alcohol, Methoxyisopropanol, Perservative, Colorant

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy