средство за отстанување на инсекти од шофершајбната

Погодно за употреба во лето, затоа што лесно ги отстранува мушичките од шофершајбната и нуди одлична видливост. Не блиае на бојата. Исто така содржи во себе адитиви кои го спречуваат настанувањето на бигор во системот за прскање.

List of ingredients: Aqua, Isopropyl Alcohol, Methoxyisopropanol, Perservative, Colorant

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy