течност за шофершајбни за растварање (со градација)

Погодно за употреба во зима. Чисти и нуди одлична видливост. Неразредено нуди заштита од замрзнување до -70°C. Не влиае врз бојата и содржи во себе адитиви кои го спречуваат настанувањето на бигор во системот за прскање. Се раствара према табелата на етикетата (декларацијата)

List of ingredients: Isopropyl Alcohol, Methoxyisopropanol, Colorant

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy