4u

4u
Средство за чистење - лубрикант - продорно - против 'рѓа - против влага за сите намени
DЕТАЛИ

graph

graph
Графитен антирѓос
DЕТАЛИ

block

block
Чистач на сопирачки
DЕТАЛИ

wet

wet
Против влага
DЕТАЛИ

electronic

electronic
Електрично и електронско средство за чистење контакти
DЕТАЛИ

start

start
Етер пред грундирање
DЕТАЛИ

carbo

carbo
Карбуратор и чистач за инјектирање
DЕТАЛИ

argon

argon
Средство за чистење за машини за заварување со аргон
DЕТАЛИ

grasso

grasso
Литиумска маст
DЕТАЛИ

silicone

silicone
Силиконско масло за подмачкување
DЕТАЛИ

chain

chain
Лубрикант за ланец
DЕТАЛИ

clima liquid

clima liquid
Чистач на воздушни канали
DЕТАЛИ

10 dry cleaning

10 dry cleaning
одмастувач за машина за хемиско чистење
DЕТАЛИ

vaseline

vaseline
заштитен лубрикант
DЕТАЛИ

procable

procable
заштитник на кабли од глодари и неповолни услови
DЕТАЛИ

belt

belt
заштитно - антилизгачки спреј за прерамки
DЕТАЛИ

progas

progas
течност за чистење-заштита со систем за влез во резервоарот за ТНГ (LPG)
DЕТАЛИ

copper grease

copper grease
Бакарна маст +1100°C
DЕТАЛИ

day fu

day  fu
силиконско средство за шалтабла
DЕТАЛИ

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy