растворен антифриз

Kатегорија:ЗИМСКИ ПРОИЗВОДИ - АНТИФРИЗ
Kод:2.50.025

Високо квалитетен антифриз кој благодарение на специјалните адитиви кои ги содржи во себе спречува р`ѓосување и корозија на целиот систем. Нуди заштита од замрзнување и прегревање од -30°C. (зелена боја)

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy