Средсто за чистење кочници

Блок е ефективно средство за растварање наслагите создадени од трошењето на кочниците. Брзо се суши од површината. Средството од професионалното паковање може да се нанесува со специјалната алуминиумска боца под притисок (5bar). Достапен е и во спреј од 400мл.

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy