Крем за чистење раце

Крем за чистење и нега на раце претежно наменет за работници во механичарски работилници. Производот е направен во исто време да ги чисти и негува рацете и ги прави меки.

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy