средство за чистење подови во работилници

Многу добро отстранува мрснотии. Брзо се суши, не е многу пенливо и нема потреба од плакнење со вода. Може да се употребува за секаков вид на подови: плочки, инустриски, дрвени, линолеум ..... Се употребува за рачно и во специјалните машини за чистење на подови. Се раствара од 1 до 5% во вода

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy