масло детергент

Специјален производ за внатрешно миење на мотори. Се става наместо моторното масло и се стартува моторот да работи околу 30 минути, се испушта па се става ново масло

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy