Voulis Chemicals

Најголемата Грчка компанија за производство на хемиски средства за чистење, нега и заштита на автомобили

Нашата компанија е насочена и се специјализира на пазарот за производство на хемиски стредства за чистење, нега и заштита на автомобилите. Воедно таа е и една од најголемите на ова поле во Грција и регионот.
Ние дизајнираме и произведуваме средства при што обрнуваме огромно внимание на квалитетот и високата услуга на нашите клиенти.
Во нашите лабаратории можеме да проучиме и произведеме било каков производ за пазарот на кој сме специјализирани или е од ваш интерес.
МОЖЕТЕ ДА НЕ НАЈДЕТЕ...

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА
ОСНОВАЊЕ: 1983
ОСНОВА: Индустрија за хемиски стредства за чистење, нега и заштита на автомобилите и ндустријата
ПРОИЗВОДИ ЗА: Перални за камиони и автомобили-бензиски-продавници-индустрија
ОДДЕЛИ: Маркетинг,истражување и развој,контрола на квалитет,пакување, складирање,транспорт,продажба, извоз
ОБЈЕКТИ: 3000 m² во Науса,област Иматхиа, Грција

...И CONTACT

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy