адитив за чистење на дизни и вентили

Kатегорија:АДИТИВИ - ЧИСТАЧИ НА ИНЈЕКТОРИ
Kод:2.10.012

Производ наменет за чистење на целиот систем за напојување со бензин од наслаги од карбон. Содржи адитиви кои го спречуваат создавањето на нови на осетливите места кај вентилите со што нуди подобрување на работата и перформансите особено кај моторите со повеќе вентили по цилиндар. Исто нуди чистење и на карбураторот, цилиндрите и придонесува за намалување на чадењето. Може да се употребува со сите видови на бензин. Дозирање : 250ml во 60-70 lit бензин на секои 2000km.

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy