адитив за подобрување на октаните на бензинот

Kатегорија:АДИТИВИ - ЧИСТАЧИ НА ИНЈЕКТОРИ
Kод:2.10.011

Специјално дизајниран производ да повеќекратно делува на системот за согорување и да го подобри согорувањето и октаните на сите видови бензин. Помага при создавање на правилна мешавина на бензин и воздух, спречува расштеловање на вентилите со што придонесува за помирна работа на моторот Дозирање : 250ml во 60-70 lit бензин.

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy