адитив за прочистување на дизни

Kатегорија:АДИТИВИ - ЧИСТАЧИ НА ИНЈЕКТОРИ
Kод:2.10.021

Производ наменет за чистење на целиот систем за напојување со дизел од наслаги од карбон. Содржи адитиви кои го спречуваат создавањето на нови на осетливите места кај вентилите со што нуди подобрување на работата на моторот. Исто така ја апсорбира влагата, го раствара талогот во резерварот и придонесува за намалување на чадењето. Дозирање : 250ml во 100 lit нафта на секои 500km.

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy