адитив за подобрување на согорувањето кај бродски мотори

Kатегорија:АДИТИВИ - ЧИСТАЧИ НА ИНЈЕКТОРИ
Kод:2.10.030

Производ со повеќекратно дејство врз системот за напојување и согорување кај бродски мотори и пенти. Ги чисти и одржува дизните и системот за напојување од наслаги од карбон и спречува создавање на нови со што нуди подобрување на работата на карбураторот и моторот. Помага при создавањето на правилна мешавина со воздух и нејзино согорување. Исто така ја апсорбира влагата, го раствара талогот во резерварот. Помага при старт и придонесува за помирна работа на моторот. Ги зголемува октаните, а со тоа и силата на моторот. Може да се користи со сите видови на бензин. Дозирање : 250 ml во 60-70 lit бензин.

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy