адитив за абсорпција на вода и чистење на дизни

Kатегорија:АДИТИВИ - ЧИСТАЧИ НА ИНЈЕКТОРИ
Kод:2.10.010
Благодарение на специјалните карактеристики ги чисти дизните и ја апсорбира влагата од горивото и резерварот со што штити од згуснување на нафтата при ладно време и корозија на целиот систем. Дозирање : 250 ml во 100 lit

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy