адитив за вентилите

Kатегорија:АДИТИВИ - ЧИСТАЧИ НА ИНЈЕКТОРИ
Kод:2.10.013

Делува на осетливите места кај лежиштата на вентилите, ги чисти од гареж. Го запира расштелувањето на вентилите и нивното чукање со што придонесува за помирна работа на моторот. Одлишно делува и на моторите со постара технологија. Дозирање: 50 ml – во 50 lit гориво.

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy