10

10
Средство за чистење-одмастување без вода МИЕЊЕ МОТОР БЕЗ ВОДА
DЕТАЛИ

деј-фу

деј-фу
силиконско средство за шалтабла
DЕТАЛИ

емулзија

емулзија
заштитна емулзија за пластика и кожа
DЕТАЛИ

јуз

јуз
средство за хемиско чистење кожа и пластика
DЕТАЛИ

ниво 100

ниво 100
течен шампон (со голема и мала вискозност-густина)
DЕТАЛИ

ример

ример
алкално средство за чистење бандажи
DЕТАЛИ

рода

рода
емулзија за гуми ЧИСТИ-ПОЦРНУВА-СВЕТНУВА-ШТИТИ ОД СОНЦЕТО
DЕТАЛИ

рим

рим
средство за шистење бандажи
DЕТАЛИ

coolant

coolant
антифриз
DЕТАЛИ

ајс

ајс
средство за топење на мраз
DЕТАЛИ

фог

фог
спреј против внатрешно замаглување на стаклата
DЕТАЛИ

дот 4

дот 4
глицерин dot 4
DЕТАЛИ

дот 3

дот 3
глицерин dot 3
DЕТАЛИ

nivo-100

nivo-100
Средство за чистење на вретената на машините за преработка на памук
DЕТАЛИ

лела

лела
парфем спреј
DЕТАЛИ

ауто фреш

ауто фреш
дезодоранс за просторија
DЕТАЛИ

АдБлу

АдБлу
Адитив за намалување на штетната емисија на гасови Селективна Каталитичка Редукција
DЕТАЛИ

mix 2T

mix 2T
for 2 stroke engines
DЕТАЛИ

mix 2T plus

mix 2T plus
for 2 stroke engines
DЕТАЛИ

10 dry cleaning

10 dry cleaning
motor dry cleaner oil remover
DЕТАЛИ

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy