деј-фу

деј-фу
силиконско средство за шалтабла
DЕТАЛИ

емулзија

емулзија
заштитна емулзија за пластика и кожа
DЕТАЛИ

инсект

инсект
средство за отстранување на инсекти од каросеријата на автомобилите
DЕТАЛИ

јуз

јуз
средство за хемиско чистење кожа и пластика
DЕТАЛИ

V100

V100
течен шампон (со голема и мала вискозност-густина)
DЕТАЛИ

репилент

репилент
шампон 3 во 1
DЕТАЛИ

ример

ример
алкално средство за чистење бандажи
DЕТАЛИ

рода

рода
емулзија за гуми ЧИСТИ-ПОЦРНУВА-СВЕТНУВА-ШТИТИ ОД СОНЦЕТО
DЕТАЛИ

сит

сит
средство за чистење ткаенини
DЕТАЛИ

сил - икокс

сил - икокс
Силиконско- восочен шампон
DЕТАЛИ

рим

рим
средство за шистење бандажи
DЕТАЛИ

питсил ред

питсил ред
средство за отстанување на инсекти од шофершајбната
DЕТАЛИ

coolant

coolant
антифриз
DЕТАЛИ

флу -30

флу -30
растворен антифриз
DЕТАЛИ

флу -15

флу -15
растворен антифриз
DЕТАЛИ

флу -20

флу -20
разреден антифриз
DЕТАЛИ

ајс

ајс
средство за топење на мраз
DЕТАЛИ

скрин

скрин
течност за шофершајбни за растварање (со градација)
DЕТАЛИ

П - 40

П - 40
средство за шофершајбни
DЕТАЛИ

питсил -20

питсил -20
средство за шофершајбни
DЕТАЛИ

фог

фог
спреј против внатрешно замаглување на стаклата
DЕТАЛИ

b-clean

b-clean
адитив за чистење на дизни и вентили
DЕТАЛИ

b-treatment

b-treatment
адитив за подобрување на октаните на бензинот
DЕТАЛИ

d-clean

d-clean
адитив за прочистување на дизни
DЕТАЛИ

d-treatment

d-treatment
адитив за покачување на цетаните на дизелот
DЕТАЛИ

fu-ele

fu-ele
адитив за абсорпција на вода и чистење на дизни
DЕТАЛИ

дот 4

дот 4
глицерин dot 4
DЕТАЛИ

дот 3

дот 3
глицерин dot 3
DЕТАЛИ

флу -45

флу -45
растворен антифриз
DЕТАЛИ

полиш вакс

полиш вакс
течен восок за финално полирање
DЕТАЛИ

лела

лела
парфем спреј
DЕТАЛИ

ауто фреш

ауто фреш
дезодоранс за просторија
DЕТАЛИ

п.у - синтетичка кожа

п.у  - синтетичка кожа
апсорбирачка синтетичка кожа
DЕТАЛИ

природна кожа

природна кожа
природна кожа во 2 големини
DЕТАЛИ

сунѓер

сунѓер
Специјален сунѓер за миење на автомобили
DЕТАЛИ

сет екстра

сет екстра
понуда комплети од различни производи
DЕТАЛИ

АдБлу

АдБлу
Адитив за намалување на штетната емисија на гасови Селективна Каталитичка Редукција
DЕТАЛИ

clima liquid

clima liquid
Чистач на воздушни канали
DЕТАЛИ

сејфти флу -30 лонг лајф-V12

сејфти флу -30 лонг лајф-V12
растворен антифриз за аломиниумски мотори
DЕТАЛИ

biopet

biopet
Discourages the creation of fungus mud
DЕТАЛИ

progas

progas
течност за чистење-заштита со систем за влез во резервоарот за ТНГ (LPG)
DЕТАЛИ

day fu

day  fu
силиконско средство за шалтабла
DЕТАЛИ

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy