10

10
Средство за чистење-одмастување без вода МИЕЊЕ МОТОР БЕЗ ВОДА
DЕТАЛИ

деј-фу

деј-фу
силиконско средство за шалтабла
DЕТАЛИ

емулзија

емулзија
заштитна емулзија за пластика и кожа
DЕТАЛИ

јуз

јуз
средство за хемиско чистење кожа и пластика
DЕТАЛИ

ример

ример
алкално средство за чистење бандажи
DЕТАЛИ

рода

рода
емулзија за гуми ЧИСТИ-ПОЦРНУВА-СВЕТНУВА-ШТИТИ ОД СОНЦЕТО
DЕТАЛИ

рв

рв
јако средство за чистење мотори
DЕТАЛИ

рим

рим
средство за шистење бандажи
DЕТАЛИ

coolant

coolant
антифриз
DЕТАЛИ

флу -30

флу -30
растворен антифриз
DЕТАЛИ

флу -15

флу -15
растворен антифриз
DЕТАЛИ

флу -20

флу -20
разреден антифриз
DЕТАЛИ

ајс

ајс
средство за топење на мраз
DЕТАЛИ

фог

фог
спреј против внатрешно замаглување на стаклата
DЕТАЛИ

d-clean

d-clean
адитив за прочистување на дизни
DЕТАЛИ

d-treatment

d-treatment
адитив за покачување на цетаните на дизелот
DЕТАЛИ

дот 4

дот 4
глицерин dot 4
DЕТАЛИ

дот 3

дот 3
глицерин dot 3
DЕТАЛИ

флу -45

флу -45
растворен антифриз
DЕТАЛИ

лела

лела
парфем спреј
DЕТАЛИ

ауто фреш

ауто фреш
дезодоранс за просторија
DЕТАЛИ

grasso

grasso
Литиумска маст
DЕТАЛИ

АдБлу

АдБлу
Адитив за намалување на штетната емисија на гасови Селективна Каталитичка Редукција
DЕТАЛИ

clima liquid

clima liquid
Чистач на воздушни канали
DЕТАЛИ

biopet

biopet
Discourages the creation of fungus mud
DЕТАЛИ

10 dry cleaning

10 dry cleaning
одмастувач за машина за хемиско чистење
DЕТАЛИ

vaseline

vaseline
заштитен лубрикант
DЕТАЛИ

day fu

day  fu
силиконско средство за шалтабла
DЕТАЛИ

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy