деј-фу

деј-фу
силиконско средство за шалтабла
DЕТАЛИ

емулзија

емулзија
заштитна емулзија за пластика и кожа
DЕТАЛИ

јуз

јуз
средство за хемиско чистење кожа и пластика
DЕТАЛИ

V100

V100
течен шампон (со голема и мала вискозност-густина)
DЕТАЛИ

репилент

репилент
шампон 3 во 1
DЕТАЛИ

ример

ример
алкално средство за чистење бандажи
DЕТАЛИ

рода

рода
емулзија за гуми ЧИСТИ-ПОЦРНУВА-СВЕТНУВА-ШТИТИ ОД СОНЦЕТО
DЕТАЛИ

сил - икокс

сил - икокс
Силиконско- восочен шампон
DЕТАЛИ

рим

рим
средство за шистење бандажи
DЕТАЛИ

coolant

coolant
антифриз
DЕТАЛИ

флу -30

флу -30
растворен антифриз
DЕТАЛИ

флу -15

флу -15
растворен антифриз
DЕТАЛИ

флу -20

флу -20
разреден антифриз
DЕТАЛИ

екстра мото

екстра мото
адитив за подобрување на согорувањето кај моторите од моторциклите.
DЕТАЛИ

дот 4

дот 4
глицерин dot 4
DЕТАЛИ

дот 3

дот 3
глицерин dot 3
DЕТАЛИ

флу -45

флу -45
растворен антифриз
DЕТАЛИ

полиш вакс

полиш вакс
течен восок за финално полирање
DЕТАЛИ

chain

chain
Лубрикант за ланец
DЕТАЛИ

сејфти флу -30 лонг лајф-V12

сејфти флу -30 лонг лајф-V12
растворен антифриз за аломиниумски мотори
DЕТАЛИ

mix 2T

mix 2T
for 2 stroke engines
DЕТАЛИ

mix 2T plus

mix 2T plus
for 2 stroke engines
DЕТАЛИ

day fu

day  fu
силиконско средство за шалтабла
DЕТАЛИ

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy