Боца под притисок ( 5 bar)

Kатегорија:АЛАТИ И РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ
Kод:4.04.010
Боца од 500мл. Специјална професионална боца за прскање на течност под притисок. Се полни до 2/3, се затвара, се пумпа под притисок до 5 бари и се прска површината.

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy