заштитна емулзија за пластика и кожа

Производ кој длабоко навлегува и ги штити кожата и пластичните делови на автомобилот од сонцето,оштетување и пукање.Не остава зад себе мрсна површина,има антистатичко дејство и дискретен мирис

Video

http://www.voulis.com/files/emulsion-1080p.mp4

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy