силиконско средство за шалтабла

Kатегорија:СВЕТНУВАЊЕ НА МЕТАЛ - МОТОРИ
Kод:2.05.020

Одличен производ за професионална употреба.Се нанесува со специјално за тоа наменет сад под притисок до 5 бари, со сунѓер или крпа. Има антистатичко и од сонцето заштитно дејство. Исто така оства одличен мирис во автомобилот.

Video

http://www.voulis.com/files/2.05.020.mp4

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy