прашак за чистење во комбинација со силиконски шампон

Kатегорија:ПРАШАЦИ
Kод:2.00.002

Прашак во комбинација со силиконски шампон за чистење без употреба на сунѓер или четка (во 70% случаи) Погоден е за чистење на коли,камиони или било која друга нечиста површина. Лесно се раствара во вода.Одлично чисти и во исто време силиконскиот шампон ја штити површината.Откако ќе ја напрскате површината измијте и исплакнете со повеќе вода За секој 1 (еден) килограм прашак додадете 250 мл од шампонот. Дозирање: коли 1% - камиони од 2-5%

List of ingredients: Pentasodium triphosphate, Sodium hexametaphosphate, sodium carbonate, EDTA, Deceth-8

Video

http://www.voulis.com/files/2.00.002.mp4

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy