средство за чистење прохром

Kатегорија:ЈАКИ ТЕЧНОСТИ ЗА ЧИСТЕЊЕ
Kод:2.03.030

Mоже да се употребува за чистење инокс нерѓосувачки челик од остатоци од бигор,казани за млеко како и на алуминиумски бандажи. Во зависност од нечистотијата може да се употребува чисто неразредено и до 1:10 со вода. Препорачливо е поврчините по чистењето со INOX да се неутрализираат со базно средство ALC

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy