средство за шистење бандажи

Kатегорија:ЗА БАНДАЖИ
Kод:2.02.040

Производот одлично ги чисти и светнува во главно хромираните и пониклуваните бандажи. Се употребува чисто неразредено.

Video

http://www.voulis.com/files/2.02.040.mp4

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy