спреј против внатрешно замаглување на стаклата

Спречува внатрешно замаглување на стаклата и огледалата на автомобилот. Може да се употребува и кациги, наочари итн.

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy