средство за хемиско чистење кожа и пластика

Средство кое содржи специјални елементи за безбедно хемиско чистење на кожа,пластика,винил итн. Брзо се суши и не остава никакви траги. По чистењето површините треба да ги намачкате со средство за нивна заштита и сјај. Ги препорачуваме нашите производи ЛЕДЕР или КРЕМА за кожата и ЕМУЛЗИЈА , САН ЕМУЛЗИЈА или ДЕЈ-ФУ за деловите од пластика и винил.

Video

http://www.voulis.com/files/juz-1080p.mp4

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy