омекнувач на вода

Средство кое спечува создавање на бигор во машините за миење на автомобили или затворени системи. Се става во за тоа специјално наменетиот сад на машината.Не влијае на металот.

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy