глицерин dot 3

Kатегорија:ГЛИЦЕРИН ЗА КОЧНИЦИ
Kод:2.40.120

Глицерин погоден за сите видови на хидраулични кочници за сите сезони и временски услови кој ги исполнува Европските спецификации : J 1703 FMVSS 116 ISO-4925

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy