адитив за покачување на цетаните на дизелот

Kатегорија:АДИТИВИ - ЧИСТАЧИ НА ИНЈЕКТОРИ
Kод:2.10.020

Специјално дизајниран производ да повеќекратно делува на системот за согорување и да го подобри согорувањето и цетаните на дизелот. Помага при создавање на правилна мешавина на дизел и воздух, спречува расштеловање на вентилите со што придонесува за помирна работа на моторот Дозирање : 250ml во 100 lit нафта.

Производи

×

This site uses cookies to distinguish visitors. To accept the use of cookies, please select
Cookies policy